Omakehuosasto

Olen nimeä Mikael Tuominen totteleva parikymppinen musiikin, elokuvien ja kirjallisuuden harrastaja. Täällä keskityn lähinnä ensin mainittuun, jonka saralla olen erityisen mieltynyt 1970-luvun rockiin kaikissa muodoissaan. Männävuosina olen myös kirjoitellut kosolti elokuva-arvioita, jotka ovat kaikki luettavissa Leffatykki-sivustolla. Siviilielämässäni majailen Turun seudulla useamman ajast’ajan mittaiseksi venyneen välivuoden ja ilmeisesti pysyväksi muodostuneen parisuhteen merkeissä, koettaen samalla epätoivoisesti sisäistää multi-instrumentalismin ja eksegetiikan ihmeitä.

Mitä persoonallisuuteeni tulee, minua on luonnehdittu mm. ”muut [foorumin] käyttäjät korruptoineeksi shitiksi”, ”vittuilevaksi dichkeahidksi” sekä ennen kaikkea ”samaksi vanhaksi pieruksi, Miihkaliksi”. Toivon ja uskon, etten saa ystäviä myöskään levyarvosteluja kirjoittamalla. Näin voin säilyttää ehdottoman objektiivisen näkemyksen musiikillisissa mielipiteissäni ja olla siis aina absoluuttisesti oikeassa.

Jos joku niin hullu sattuu olemaan, että pitää teksteistäni (epätodennäköinen vaihtoehto), on hänet samalla kutsuttu lähettämään omia musiikillisia (tai miksei muitakin) tuotoksiaan meikäläiselle. Yhteyttä voi ottaa sähköpostitse. Kannattaa myös kommentoida horinoitani, keskustelen mielelläni itseäni viisaampien kanssa.


Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/fs1/0/chambers/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *